Familie Selis uit Stekene

We waren al naar andere keukenzaken geweest, maar we vonden de keukens van DSM Keukens mooier en de service was ook beter. De verkoper maakte een beter keukenplan, wat voor ons duidelijk maakte dat we in goede handen waren. De toonzaal was up-to-date met de nieuwste trends. Je vindt er voor elk wat wils. We werden goed geïnformeerd over de werkwijze en zowel de levering  als plaatsing verliepen volgens afspraak. We halen veel voldoening uit de opbergruimte en alle aanwezig luxe in de keuken. De grootste troef van DSM Keukens voor ons? Alles is er mogelijk.  

Familie De Groof uit Beveren

We kozen bewust voor DSM Keukens vanwege hun uitnodigende toonzalen, breed aanbod in verschillende stijlen en hun professioneel advies. Bij aankoop van een keuken heb je nood aan maatwerk en professionalisme. Dit was voor ons een zeer belangrijke pijler gezien onze interieurarchitect samen zou werken met DSM Keukens voor de uitwerking en uitvoering van de keuken. De samenwerking verliep vlekkeloos. We hebben gekozen voor een ruime en lichte keuken met een luxueuze afwerking. 
 

Familie Binnebeek uit Merelbeke

Mijn voorkeur ging uit naar een witte keuken. Ik heb me geïnspireerd op een van de keukens in de toonzaal van DSM Keukens, maar gekozen voor een werkblad op maat. Het was lang twijfelen, het aanbod in kleuren en materialen is zo ruim! De verkoper hielp me met het uittekenen van de keuken, maar liet me vrij in al mijn wensen. De kleuren en materialen werden niet opgedrongen.


De keuken is een plek waar ik graag in vertoef. De uitwerking van mijn nieuwe keuken moest meteen goed zijn. De keuken is een combinatie van strakke witte fronten met een robuust donkergrijs werkblad. Met speelse decoratie is deze keuken helemaal af! 

Download je DSM inspiratieboek

Landelijk, eigentijds warm of strak modern? 

Bekijk onze verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen

 

Familie Gistelinck uit Oudenaarde

DSM Keukens was voor ons de plek bij uitstek voor de aankoop van onze nieuwe keuken.  We hebben gekozen voor een witte keuken met een groot werkblad. Wij hebben het werkblad zelf voorzien, gezien we gespecialiseerd zijn in stenen werkbladen. De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. Belangrijke uitgangspunten bij de keuze van onze keuken waren: kwaliteit, ruimte, licht, voldoende opbergruimte en de juiste toestellen. De kwaliteit van de keukens bij DSM gaf voor ons de doorslag. 


Het was een plezier om bij DSM Keukens binnen te stappen. We werden door de verkoper verwelkomt in een mooie grote toonzaal. De verkoper wist écht perfect hoe een keuken ingedeeld moet worden om meteen alles bij de hand te hebben. Dankzij het ruime aanbod, vind je bij DSM Keukens voor ieder wat wils.  
 

Familie Timmerman uit Westkapelle

De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. De verkoper maakte tijd om ons goed te begeleiden bij onze keuze. Hij hield rekening met ons budget en stemde alles met ons af. We kozen voor een mooie ruime keuken met buffetkast en apotheekkast. De keuken is niet alleen heel mooi, maar ook zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bij ons doet de keuken dienst als échte ‘kook-keuken’. We koken allebei heel graag. 

We kozen ervoor de keuken zelf te plaatsen, ook dit verliep vlot. Indien we vragen hadden stond er ons altijd een medewerker telefonisch te woord. De medewerkers zijn heel behulpzaam. Wanneer vrienden langskomen verwijzen we hun altijd door naar DSM Keukens. Onze zonen hebben intussen ook al een bezoek gebracht aan de toonzaal. We zijn grote voorstanders van DSM Keukens, deze kwaliteit vind je nergens anders.  
 

Familie Van Noten uit Duffel

We kwamen bij DSM Keukens terecht via een kennis. Het product zelf en het bedrijf kenden we toen nog niet. We gingen langs bij verschillende spelers op de markt. Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde. De verkoper zat op éénzelfde lijn met ons op vlak van smaak, uitwerking, … 
We droomden al lang van een mooie zwarte keuken met in verlenging een grote tafel aan het keukeneiland. 
We werden bovendien stap per stap geïnformeerd over de werkwijze en het verloop van de aankoop. De levering en plaatsing van de keuken verliep perfect. Hoewel er een deur beschadigd was, werden we hiervan op voorhand verwittigd, nog voor de plaatsing. Top service! 
 

Familie Van de Perre uit Aartselaar

Voor we bij DSM Keukens binnenstapten, hadden we de keuken van ons dromen al volledig voor ogen. De keukenstylist die ons begeleidde, begreep het concept dat we voor ogen hadden volledig. 
Hij omarmde de opdracht en werkte aan de hand van de feedback verder aan het ontwerp. De keukenstylist heeft ons enorm goed geholpen. De opdracht was niet eenvoudig. De keuken als verlenging van de woonkamer uittekenen was zeker een uitdaging. We integreerden in onze woonkamer ook een mooie haard. We zijn zeer fier op het resultaat. 

Nu de aankoop er op zit, kunnen we met volle teugen genieten van onze keuken. Wetend dat als we in de toekomst terug een keuken nodig zouden hebben, DSM Keukens opnieuw een bezoekje waard is. 

 


 

Familie Himbrecht uit Oekene

We kenden DSM Keukens al even via de reclamefolders die we regelmatig in ons bus ontvingen. We waren sowieso van plan om drie keukenwinkels te bezoeken. De keuze was echter snel gemaakt. De aanpak bij DSM Keukens stond ons aan. De verkoopster nam initiatief, kwam vertrouwelijk over en was zeer professioneel.  De manier van werken, het vriendelijke contact, de topkwaliteit, .. we voelden ons hier geen ‘nummer’. 
 

Familie Verhasselt-Vanoppen uit Londerzeel

We hadden al heel wat keukenzaken bezocht voor we bij DSM Keukens langs gingen. Eenmaal we bij DSM Keukens binnen gesprongen waren, werden we meteen verliefd op een keuken. We bezochten erna nog enkele keukenzaken, maar deze konden niet tippen aan de keuken die we bij DSM Keukens gezien hadden. We waren op slag verliefd! 

Familie Sioen uit Beselare

We kwamen bij DSM keukens terecht via de mooie reclame op tv. Met de weinige informatie die we tijdens onze eerste afspraak gegeven hadden, tekende de styliste de keuken uit waar we al zo lang naar op zoek waren. Het was een schot in de roos.
 

Familie Dhaene uit Waregem

We hebben slechts een keukenzaak bezocht. DSM Keukens was voor ons de eerste en laatste keuze. Mijn ouders hadden reeds de voorrondes gedaan en gaven ons het advies om zeker bij DSM Keukens langs te gaan. Ze hebben zelf ook een keuken van DSM en zijn er zeer tevreden van. Na ons eerste contact met de verkoper, waren we meteen gecharmeerd.

De plaatsing is ook goed verlopen. Bepaalde deuren hadden kleine beschadigingen opgelopen tijdens het transport, maar deze werden meteen vervangen. We zijn heel blij met het resultaat.  

Familie De Sutter uit Lokeren

Toen ik de allereerste keer een bezoek bracht aan de showroom herinner ik me vooral de persoonlijke aanpak van de verkoper. Onze visie werd heel goed gevolgd en omgezet tot een prachtige realisatie.

De binnenhuisarchitecte was zeker en vast een meerwaarde. De coördinatie was heel goed afgelijnd. Afspraken werden nagekomen zoals dit werd beloofd. Het resultaat mag er volgens mij wezen, praktisch en kwalitatief. Ik ben een zeer gelukkige DSM klant.

Familie De Pauw uit Erondegem

Al vanaf het begin dachten ze bij DSM Keukens vlijtig met ons mee. Ze gaven een eigen insteek aan het ontwerp en dit vonden we belangrijk. Het is telkens een fijn gevoel om de keuken in zijn geheel te zien wanneer we thuis komen na een lange werkdag.

Familie De Cock uit Haaltert

In de toonzaal van DSM Keukens kan je alle materialen aanraken, speciale kastdeuren openen, stalencombinaties uittesten, ... We waren snel overtuigd van de goede kwaliteit die DSM Keukens te bieden heeft. DSM Keukens heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Hier beleven we telkens opnieuw mooie momenten met onze vrienden en familie. We zijn gelukkige klanten. 

Familie Seurynck uit Torhout

We gingen langs bij verschillende keukenbouwers. Na het bezoek aan de toonzaal van DSM Keukens was de keuze zeer snel gemaakt. Wat de plaatsing betreft, de plaatser handelde proactief en we hadden een goed contact met hem. Een vlotte communicatie is voor ons onmisbaar. Ook de kinderen hebben heel veel plezier in onze nieuwe moderne keuken. 

Familie Depoorter uit Kluisbergen

DSM Keukens biedt een vlotte service en een aanpak op maat. Ze hebben ons vertrouwen gewonnen. Vanuit mijn keuken heb ik elke dag zicht op onze mooie tuin. Het maakt me gelukkig in onze keuken te kunnen vertoeven. Ik kom er volledig tot rust.

Familie Haenebalcke uit Merelbeke

We waren verliefd op een Solidix keuken in de toonzaal. Enkel de houten accenten werden bij ons wit. Solidix is een vlekvrij en krasvrij materiaal, wat heel wat onderhoudsgemak met zich meebrengt. Een collega van mij heeft ook een DSM keuken. We waren al snel overtuigd van de kwaliteit.

Familie Sypré uit Ruddervoorde

Eens we ons oog ergens op hebben laten vallen, gaan we ervoor! De keuze voor DSM Keukens kwam vanuit de goede ontvangst en de aangename begeleiding. Dat maakte voor ons echt het verschil!

Familie Langeraert uit Nazareth

Onze keuken is aangenaam om in te werken en praktisch in gebruik. Naast deze functionele eigenschappen is de keuken simpelweg prachtig! Het resultaat overtreft ons stoutste dromen. 

Familie Decroos uit Pollinkhove

We kwamen bij DSM Keukens terecht via mijn ouders. Zij hadden zelf eerder een keuken gekocht bij DSM en waren tevreden van het resultaat. We kozen om de keuken zelf te plaatsen. Dit vormde voor DSM Keukens geen enkel probleem. 

Familie Favoreel uit Mortsel

Als vrienden op bezoek komen gebeurt alles rond onze keuken. We vinden het fijn onze gasten hier te kunnen ontvangen. De keuken straalt uit wie we zijn. We kozen voor een warme zwarte moderne keuken. Het materiaal van de keukens heeft bijzondere eigenschappen: het is vlekvrij en krasvrij. Dit komt goed van pas wanneer je kleine kinderen in huis hebt rondlopen. 

Familie Denie uit Kasterlee

Het ontwerp van de keuken omzetten in realiteit is bijzonder goed gelukt. We wouden niet zomaar een keuken, we wouden het totaalpakket. Dankzij het ruime aanbod bij DSM Keukens en de hoge kwaliteit van de materialen vonden we precies wat we zochten. Alle details werden zorgvuldig besproken en de juiste materialen werden uitgekozen. Een bezoek aan DSM Keukens is je tijd meer dan waard! 

Familie Verhoken uit Ronse

Vroeger hadden we een cottage keuken. Nu kozen we voor een modern ontwerp zonder het té strak te maken. Nu we zo'n mooie nieuwe keuken hebben, aperitieven we nooit meer in de zetel.