Creëer jouw ideale keuken met onze handige 3D-keukenplanner

Zin om zelf aan de slag te gaan en je eigen droomkeuken uit te tekenen? Met onze eenvoudige keukenplanner creëer je in slechts enkele stappen jouw perfecte keuken. Ga meteen aan de slag. Kies, combineer, creëer. Het is makkelijker dan je denkt.

Jouw ideale keuken: hoe begin je eraan?

Bij DSM vind je keukenmodellen voor elke smaak en elk budget. De keuze is eindeloos. Da’s leuk, maar ook een beetje overweldigend. Want hoe ben je zeker dat je de juiste keuze maakt tussen al die stijlen, materialen, afwerkingen en toestellen? Met ons handige 3-vragen plan geven we je graag wat extra houvast.

Een keuken kiezen?
Stel jezelf 3 vragen.

1

Wat is jouw budget?

Bepaal eerst hoeveel je kan of wil uitgeven aan je nieuwe keuken. DSM biedt een ruime keuze aan keuken in alle mogelijke prijsklassen. Kom gerust ‘ns rondkijken in één van onze toonzalen of laat je inspireren door het keukenaanbod op onze website. Zo heb je meteen een idee van de stijl, materialen en uitvoering die passen binnen jouw budget.

2

Hoeveel ruimte heb je?

De keuze van je nieuwe keuken hangt ook af van je beschikbare ruimte. Heb je plaats voor een kookeiland of ga je voor een wandmodel? Wil je een compacte, functionele keuken of droom je van een echte leefkeuken met een gezellige eethoek? Samengevat: bekijk hoeveel plaats en welke mogelijkheden je hebt. Maar misschien kan er wel meer dan je denkt? Maak daarom een ruwe situatieschets en breng die mee bij jouw bezoek aan onze showroom.

3

Hoe zie jij je keuken?

Jouw partner ziet graag die rustieke handgrepen, maar jij zweert bij greeploos? Jij houdt van tijdloos, maar je kinderen gaan voor hip? Het is altijd een goed idee om de dingen vooraf grondig met elkaar door te praten. Je komt er maar niet uit? Vraag dan gerust advies aan onze keukenadviseurs. Die helpen je graag en mét de glimlach.

Aan de slag met onze 3D-keukenplanner

Je weet al precies hoe je keuken er moet uitzien en wil ‘m meteen zelf uittekenen, tot in het kleinste detail? Dat kan met onze handige 3D-keukenplanner. Snel, makkelijk, en gewoon in je eigen vertrouwde omgeving. Ga meteen aan de slag!

Je hebt je 3D-plan?

Kom dan snel even langs in één van onze toonzalen om je ontwerp te bespreken met onze keukenadviseurs. Samen maken we werk van jouw ultieme droomkeuken.

 

Maak een afspraak

Extra inspiratie nodig?

Bekijk ons enorme aanbod van keukenmodellen voor elke smaak en budget onder “keukens” op deze website of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Naar de keukens